Werkwijze

Van persoonlijk verhaal tot sieraad.

Heeft u een bijzonder moment in uw leven aan de hand waarvan u graag een persoonlijk sieraad zou  willen hebben? Ik laat graag uw herinneringen en mooie momenten tot leven komen. Samen maken wij een ontwerp naar aanleiding van uw persoonlijke verhaal.

Van oud goud naar nieuw sieraad

Als een oud gouden sieraad niet meer naar wens is, maar u wil graag dat de herinnering van het sieraad blijft bestaan, dan kan ik voor u het sieraad omsmelten naar een nieuw bij u passend sieraad. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een sieraad van een dierbaar persoon waarvan u een sieraad laat maken in uw eigen smaak. Ik denk hierin graag met u mee.

Zetten van edelstenen

Als goudsmid heb ik mij gespecialiseerd in het zetten van edelstenen. Dit is een vak apart en deze specialisatie zet ik graag voor u in. Mocht u een sieraad hebben waar een edelsteen aan ontbreekt, waar u liever een andere edelsteen in wil hebben of waar u juist een edelsteen aan wilt toevoegen. Neem dan vrijblijvend contact op voor ideeën of advies en het opvragen van een prijsopgave.

Reparaties

Naast het zetten van edelstenen kunt u ook terecht voor andere reparaties. Hierbij kunt u denken aan een gebroken ketting, het vergroten/verkleinen van een ring of andere beschadigingen zoals bijvoorbeeld krassen, deuken en vervormingen.

© Copyright - Goudsmederij van Dongen