Ervaringen

Op een vrij kort termijn wist Rik deze prachtige trouwring voor ons te maken, wat aan alle kanten voldoet aan onze wensen. Voorafgaand hebben we een fijn gesprek gehad, waarin we onze wensen kenbaar konden maken en we ons begrepen voelden. Er gaat geen dag voorbij waarbij ik naar mijn trouwring kijk en denk: ‘Wat is hij mooi!’. Een op maat gemaakt ‘kunstwerk’, welke perfect aansluit bij mijn verlovingsring. Magnifiek!

Alletta

Ik wilde al een hele poos een zegel ring. Elke keer kwam het er niet van of schoof ik het voor mij uit. Deze ring hebben mijn vrienden mij cadeau gedaan voor mijn verjaardag. Rik heeft een fantastisch product geleverd. De ring draag ik al bijna 3 jaar dagelijks!

Jasper

Toen mijn ouders gingen scheiden hadden ze mij beloofd hun ringen te bewaren en wanneer ik achttien werd mocht ik van hun ringen een sieraad laten maken. Toen ik eenmaal achttien werd was mijn moeder er niet meer. Maar Rik heeft op verzoek een hele mooie hartvormige hanger aan een ketting voor mij gemaakt. Ik draag deze elke dag en ben er super blij mee. Zo draag ik elke dag het bewijs dat ik uit liefde van mijn ouders ben ontstaan. Mijn ouders ringen bestonden uit witgoud en geelgoud. Ook zijn de twee diamanten verwerkt in het hangertje. Rik heeft mijn hanger precies zo gemaakt zoals ik hem had laten zien en zo is het dus precies geworden wat ik ingedachte had. Daar ben ik hem super dankbaar voor!

Merle

Na een lastige periode wilde ik graag een tweede ring.  Als afsluiter en als nieuw begin. Ik heb mijn wensen aan Rik kenbaar gemaakt, waarna hij een erg mooie ring heeft gemaakt. De ring draag ik met veel plezier.

Jasper

Voor ons 25-jarig huwelijksjubileum wilde ik voor mijn vrouw een ring kopen. Ik wilde niet naar een juwelierszaak om een standaard ring uit te kiezen. Aan de keukentafel hebben we mijn wensen en ideeën besproken. Ik wilde een ring die mijn vrouw iedere dag kan dragen. Apart aan haar linkerhand, maar ook als aanschuifring naast haar trouwring aan haar rechterhand.

Van de vakman Rik van Dongen kreeg ik uitleg over de mogelijke materialen, de uitstraling hiervan en de duurzaamheid. Vervolgens werden mijn ideeën gekoppeld aan de mogelijkheden. Binnen een week kon ik de speciaal voor ons gemaakte ring ophalen. Het resultaat was een prachtig persoonlijk cadeau, waar ik mijn vrouw erg blij mee heb gemaakt.

Everard (motto: happy wife, happy life)

Goudsmederij van Dongen

Voor onze trouwringen wilde we graag iets wat precies bij ons past en dat hebben we zeker gevonden bij Rik. Hij heeft zulk prachtig werk geleverd met precies de goede kleur goud en de vorm dat mensen zich nu afvragen of het één ring is. Zo mooi valt het samen. Er gaat geen dag voorbij dat we even genietend naar onze ringen kijken. Gezellig aan de keukentafel alle details besproken. Wij zijn heel blij met deze blijvende herinnering aan onze trouwdag. 

Karen en Peter

Voor de 90ste verjaardag van onze vader wilde wij (de negen kinderen) een nieuwe zegelring voor onze vader kopen nadat hij de zijne op een nare manier was verloren. Sinds het verlies van de ring die een dierbare herinnering was aan zijn overleden vrouw vroeg hij steeds aan Rik kun jij niet een nieuwe ring voor mij maken? Wij als kinderen en klein kinderen vonden dit een prachtig cadeau voor zijn 90ste verjaardag. Hij was er intens gelukkig mee en erg trots dat zijn Rik deze had gemaakt.

Anneke

© Copyright - Goudsmederij van Dongen